Door TPS ontwikkelde ventielen en pakkingen - demonstra

TPS ontwikkelt IBC vul- en aftapoplossingen voor de voedingsmiddelen-, cosmetica- en farmaceutische industrie, gespecialiseerde chemische sectoren en diverse nichemarkten. U krijgt dus altijd het juiste product voor uw processen en producten.

DIN50 aseptisch bodemventiel

De aseptische range is ontwikkeld voor steriliseren met stoom tot 130 graden. Het DIN50 ventiel en de pakking zijn geschikt voor het Unifold containersysteem en kunnen worden gebruikt voor vullen of aftappen van containers.

 

 

DIN50 aseptisch zijventiel

Op de video is te zien hoe de DIN50 wordt bevestigd.  De aseptische range is ontwikkeld voor steriliseren met stoom tot 130 graden. Dit aseptische zijventiel kan worden toegepast met de Unifold en Easifold containersystemen.

 

 

 

DIN50 heavy-duty bodemventiel

De heavy duty range is ontwikkeld voor het regelmatig aftappen van kleine hoeveelheden, waarbij het ventiel vaak geopend en gesloten wordt. Ventiel en pakking zijn voor gebruik in combinatie met het Unifold containersysteem.

 

 

S60 heavy-duty bodemventiel

De S60 range is de industriële standaard voor het aftappen van IBC's. Of u een S60 of DIN50 ventiel kiest is afhankelijk van uw proces en toepassing. Onze marktspecialisten helpen u graag bij de keuze van de oplossing die het beste aansluit op uw behoeften

 

S60 heavy-duty zijventiel voor aftappen

De video laat zien hoe de S60 wordt bevestigd. Dit ventiel is geschikt voor zowel het Unifold als het Easifold containersysteem.