"Making supply chain logistics as easy as IBC" ®

Taal: NL

IBC Ventielen en Pakkingen

Voor gebruik bij onze Easifold, Unifold en Unitrip IBC Containers

Wij bieden drie soorten ventielkleppen en spouts, alsmede beveiligingsproducten en accessoires:

Standaard

S60 zij en S60 onderkant DIN50 aftappen aan zij- en onderkant

Heavy-duty

S60 zij en S60 onderkant DIN50 aftappen aan zij- en onderkant

Tamper-evident stofafdekking

Easifold tamper-evident stofafdekking voor gebruik met de Easifold 1000 ten behoeve van veiligheidstoepassingen met verzegelde producten.

3 inch BSP pakking

Kan worden gebruikt als pakking voor vullen of aftappen wanneer er een hogere doorstroomsnelheid is vereist.

3inch zijventiel met interne 3inch BSP

3" zijventiel met interne 3" BSP of externe S100 draad voor hogere doorstroomsnelheid, uitermate geschikt voor de Unifold Sump base container.

Bodemventiel S60/DIN50

Voor gebruik in combinatie met het Unifold containersysteem of de Unitrip container voor eenmalig gebruik, voor optimale lediging dankzij de positionering van het ventiel onder de bodem van de pallet.

S60 heavy-duty zijventiel voor aftappen

De video laat zien hoe de S60 wordt bevestigd. Dit ventiel is geschikt voor zowel het Unifold als het Easifold containersysteem.

S60 heavy-duty bodemventiel

De S60 range is de industriële standaard voor het aftappen van IBC's. Of u een S60 of DIN50 ventiel kiest is afhankelijk van uw proces en toepassing. Onze marktspecialisten helpen u graag bij de keuze van de oplossing die het beste aansluit op uw behoeften.

2 inch BSP pakking

2" BSP pakking kan worden gebruikt als pakking voor vullen of aftappen.

DIN50 heavy-duty bodemventiel

De heavy duty range is ontwikkeld voor het regelmatig aftappen van kleine hoeveelheden, waarbij het ventiel vaak geopend en gesloten wordt. Ventiel en pakking zijn voor gebruik in combinatie met het Unifold containersysteem.

DIN50 aseptisch bodemventiel

De aseptische range is ontwikkeld voor steriliseren met stoom tot 130 graden. Het DIN50 ventiel en de pakking zijn geschikt voor het Unifold containersysteem en kunnen worden gebruikt voor vullen of aftappen van containers.