"Making supply chain logistics as easy as IBC" ®

Taal: NL

Pallet Containers – Droog

FLC voor droge producten

TPS Magnum Optimum

Deze veelzijdige FLC container (groot formaat inklapbare plastic pallet container) is ontworpen om niet-vloeibare producten te vervoeren, variërend van vlees en verse producten tot waardevolle autoonderdelen en -componenten. De container heeft gladde binnen- en buitenwanden, uitklapbare deuren om gemakkelijk te laden en lossen, en een laadvermogen per eenheid van 750kg. Volledig herstelbaar dankzij het lichtgewicht modulaire ontwerp en 100% recycleerbaar.

TPS Stackabox

Deze vernieuwende, inklapbare bulk container kan gebruikt worden voor afgifte, opslag en transport van PET preforms, geblazen flessen, en doppen en afsluitingen in de drank- en voedingsindustrie. Geschikt voor hogesnelheid productielijnen. De container is gemaakt van 100% gerecycled materiaal (met uitzondering van de sleden en de poten die van nieuw materiaal zijn gemaakt) en kan na afloop van de gebruiksduur weer gerecycled worden.

Palletbox 600 liter voor zwaar gebruik

De MB-Palletbox voor zwaar gebruik heeft een ongeëvenaarde sterkte en is een robuuster alternatief voor de kunststof Dolav-container.