hits counter

Your Filtered Results

Product Information Specifications
Unifold 500

Unifold 500

De TPS UnifoldTM 500 IBC container is gebaseerd op hetzelfde concept als de TPS 1000 liter IBC zonder losse onderdelen; hij is speciaal ontwikkeld voor het vervoer van kleinere hoeveelheden als volume of ruimte van belang zijn. Deze TPS IBC container is ontwikkeld op basis van de Europallet met afmetingen van 800 x 1200 mm voor meer gebruiksgemak.

Read More
download pdf
500 liter Slim

500 liter Slim

De TPS Slim container is een op maat gemaakte IBC die speciaal ontwikkeld is voor verwerkingsruimten met een klein oppervlak die niet geschikt zijn voor standaardcontainers. Hij bestaat uit één stuk, is niet opvouwbaar en is aan de voorkant voorzien van een panel dat naar beneden kan worden geklapt voor gemakkelijk laden en lossen, alsmede een geïntegreerd deksel. TPS is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van containers die speciaal zijn afgestemd op de specifieke toepassingen van de klant.

Read More
download pdf
250 liter IBC

250 liter IBC

Deze unieke IBC-container van 250 liter is speciaal ontwikkeld voor de opslag en afgifte van kostbare vloeibare producten en vervangt het conventionele vat. Hij is gemakkelijker in het gebruik en biedt vul- en afgiftemogelijkheden voor kleine hoeveelheden. Dankzij de 4:1 ratio in gestapelde en ingeklapte toestand biedt deze IBC tevens besparingen voor vervoer en opslag.

Read More
download pdf
Unifold 1000

Unifold 1000

De TPS Unifold 1000 IBC Container is speciaal ontwikkeld voor de opslag en het vervoer van vloeibare producten. De TPS UnifoldTM 1000 IBC container is voorzien van geavanceerde features en laat hiermee vele concurrerende IBC bag in box-systemen en hun tekortkomingen ver achter zich. De Unifold IBC voldoet perfect aan de hoge hygiëne-eisen van de cosmetische, voedingsmiddelen- en toiletartikelenindustrie..

Read More
download pdf
Unifold 1000 Sump Base (conisch toelopende bodem)

Unifold 1000 Sump Base (conisch toelopende bodem)

De UnifoldTM 1000 is ideaal voor zware, viskeuze producten die moeilijk te vervoeren zijn in conventionele IBC-containers met een platte bodem. De sump base container is voorzien van een conische toelopende bodem met een hoek van 166 graden voor optimale afgifte. Hij kan door 1 persoon snel en gemakkelijk in elkaar worden gezet en voor retourzending en opslag tot een plat pakket worden gevouwen.

Read More
download pdf

Onze producten