hits counter

Your Filtered Results

Product Information Specifications
Easifold 250

Easifold 250

De TPS Easifold 250 liter IBC container kan 10 of meer kleinere containers, vaten, laadkisten, bags of emmers vervangen. Door middel van een handmatig of elektrisch bediende vorkheftruck kan hij door productiemedewerkers gemakkelijk en veilig worden vervoerd. Hij beschikt over een 4:1 ratio in afgevulde toestand en een 5:1 ratio in lege en ingeklapte toestand.

 

Read More
download pdf
Easifold 500

Easifold 500

De TPS Easifold 500 heeft een inhoud van 500 liter, meet 1200 x 800 mm en heeft een nettogewicht van slechts 67 kg. Deze container is zeer hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken, roestvrij en heeft weinig onderhoud nodig: de ideale container voor de voedselverwerkende en cosmetische industrie.

Read More
download pdf
Easifold 1000

Easifold 1000

De TPS Easifold IBC Container is een geheel inklapbare, plastic IBC voor de opslag en het vervoer van vloeibare producten. De container meet 1140 bij 1140 mm en het netto gewicht bedraagt slechts 88,5 kg. Deze container is zeer hygiënisch, gemakkelijk schoon te maken, roestvrij en heeft weinig onderhoud nodig: de ideale container voor de voedselverwerkende industrie.

Read More
download pdf
Plastic Security

Plastic Security

Deze multifunctionele, plastic FLC-container is ontwikkeld voor het vervoer van niet-vloeibare producten, gaande van vlees, verse groente en fruit tot en met kostbare auto-onderdelen en componenten die goed beveiligd moeten worden. De panelen aan de zijkant en de voorkant kunnen naar beneden worden geklapt om het laden en lossen te vereenvoudigen. De Security-IBC is licht, geheel inklapbaar en milieuvriendelijk.

Read More
download pdf

Onze producten